Veneitä kalastukseen ja vapaa-aikaan

Vaasan saariston perinteisellä veneenrakennustaidolla on ollut suuri merkitys PARO- venetyyppien kehityksessä. Veneet sopivat erinomaisesti sekä ammatti- että vapaa-ajan käyttöön. Veneet kelluvat vedellä täyttyneenä, ja jokainen vene valmistetaan yksilöllisesti korkeinpaan laatuluokkaan.

Olemme muuttaneet!

Löydät meidät täältä.

Paro 520

PARO 520 on meidän suurin venemallimme. Se sopii hyvin perhe- ja vapaa-ajan käyttöön niin saaristossa kuin avoimemmilla vesillä.

Vene kulkee kevyesti aallokossa ja on ohjaukseltaan vakaa.

Lue lisää Paro 520:sta

Paro 520 RX

PARO 520 RX vastaa PARO 520 mutta siinä on ohjauspulpetti siirretty eteenpäin ja ylimääräinen istuinpenkki selkänojalla kahdelle hengelle.

Lue lisää Paro 520 RX:sta

Paro 475

PARO 475 on meidän uusin venemalli joka korvaa Paro 4700. Vene on uudistettu keulasta perään m.m varalaitaa on korotettu, leveämpi lattiatila, uudet luukut ja ohjauspulpetti. Vene on kevytkulkuinen ja sillä on erinomaiset aallokko ominaisuudet.

Lue lisää Paro 475:sta

Paro 445

PARO 445 on kätevä kalastus ja vapaa-ajan vene kaikkine hyvine meriominaisuuksineen joista Paro veneet tunnetaan. Se on tukeva, kurssivakaa, helposti plaanaava ja kevyt soutaa. Vene on tietysti sadevesityhjenevä.

Lue lisää Paro 445:sta

Paro 405

PARO 405 on kevyesti soudettava ja vakaa vene ja sopii hyvin lyhyimmille retkille. Jos käytetään perämoottoria 3-6 hv on sopiva.

Lue lisää Paro 405:sta

Ota yhteyttä

Kiinnostunut, haluat tietää lisää ? Ongelmia tai kysymyksiä ? Ota mielellään yhteyttä.

Jälleenmyyjämme palvelevat Teitä mielellään.