Båtar för fiske och fritid

PARO glasfiber-båtar är utmärkta transportbåtar för fiskare och fritidsfolk som fodrar lite mer av sina båtar. Båtarna är utvecklade för modernt skärgårdsliv, och är inspirerade av traditionell båtbyggarkonst från Vasa skärgård. Båtarna flyter vattenfyllda, och varje båt tillverkas individuellt för högsta kvalitet.

Vi har flyttat!

Du hittar oss här.

Paro 520

PARO 520 är vår största båtmodell. Den lämpar sig bra för familje- och fritidsutflykter i både inre skärgård och ute på öppnare vatten.

Båten går mjukt och lätt i sjön, tål höga vågor, och är stadig och kursstabil.

Läs mer om Paro 520

Paro 520 RX

PARO 520 RX motsvarar PARO 520, men med styrpulpeten flyttad längre fram och en extra sittbänk med ryggstöd för två personer.

Läs mer om Paro 520 RX

Paro 475

PARO 475 är vår nyaste båtmodell som ersätter Paro 4700. Båten har förnyats från för till akter med bl.a högre fribord, bredare durk, nya luckor och styrpulpet m.m . Den är lättgående och har fina sjöegenskaper.

Läs mer om Paro 475

Paro 445

PARO 445 är en lätthanterad och behändig allroundbåt med alla de goda sjöegenskaper som Parobåtarna är kända för. Den är stadig, kursstabil, lättplanande och lättrodd. Naturligtvis är den också regnvattenlänsande.

Läs mer om Paro 445

Paro 405

PARO 405 är en mycket säker, lättrodd och kursstabil båt, och är lämplig för kortare färder. Om aktersnurra används, är 3-6 hp lämpligt.

Läs mer om Paro 405

Ta kontakt

Intresserad av en båt? Problem eller frågor? Ta gärna kontakt med oss. Telefon och addressuppgifter hittar du här.

Våra återförsäljare står också gärna till tjänst.